Kozmetik-Deterjan Sektörü

Yüzey Aktifler

Renksiz,kokusuz ve viskoz bir sıvıdır. Su,pek çok alkol ve organik solventlerle belirli oranlarda karışabilir ve de çözünebilir.

Setil Alkol

Setil Alkol, cildi rahatlaran ve pürüssüz olmasını sağlayan bir nevi deri yumuşatıcıdır. Cildi kurutmaz. Bu yüzden kozmetik sektöründe krem ve losyonlarda kullanımı vardır.

 

 

 

Ürünler




features bg

Neden Biz?

Boya, herhangi bir nesnenin renk vermek için veya koruma amaçlı olarak uygulanan kaplamaya denir. Boya hemen hemen tüm malzemelere uygulanabilir. En çok kullanıldığı alanlar sanat, tasarım, endüstriyel kaplamalar, ulaşım (şerit çizgileri) ve korumadır (su veya hava temasını kesme amacıyla). Boya kimyasal özelliği bakımından ana olarak yaş boya ve toz boya olmak üzere ikiye ayrılır.